Voice Data Link Xtended        
 
 
 Menu
 
· HOME
· VoIP telefonie
· Web ontwerp / creatie
· Infrastructuur & Netwerken
· FLUX bedrijfssoftware
· Contact
 

 Nieuws
 
Strategiereeks Age of Empires krijgt vierde deel
Maandag, 21 Augustus 2017 22:35:00
De klassieke strategiereeks Age of Empires krijgt een vierde deel, genaamd Age of Empires IV.
Achtergrond: Dit zijn de Nederlanders die meewerkten aan Sonic Mania
Maandag, 21 Augustus 2017 08:30:34
De oude game-mascotte Sonic keerde deze week terug in de game <em>Sonic Mania</em>, die voor een groot deel door Nederlandse fans is gemaakt. Hoezo mochten zij ineens aan de slag met het oude game-icoon?
Formule 1 kondigt officieel e-sportstoernooi aan
Maandag, 21 Augustus 2017 12:54:26
Formule 1 krijgt een eigen e-sportskampioenschap, dat draait om het spel <em>F1 2017.&nbsp;</em>
Mass Effect: Andromeda krijgt geen updates meer
Zondag, 20 Augustus 2017 14:36:31
Slechts vijf maanden na het verschijnen van Mass Effect: Andromeda, krijgt de game geen singleplayer-updates meer. Daarmee is ook DLC uitgesloten.
'Angry Birds-maker Rovio naar de beurs voor 2 miljard'
Maandag, 14 Augustus 2017 09:01:40
Het Finse bedrijf Rovio, bekend van de Angry Birds-games en -film, is van plan om naar de beurs te gaan. Het bedrijf denkt gewaardeerd te kunnen worden op ongeveer 2 miljard dollar (1,7 miljard euro).
 
 
Het is tenslotte wel uw visitekaartje!

Internet is in deze tijd niet meer weg te denken. Het is inmiddels een "gewoonte" geworden. Tegenwoordig is internet dan ook meer dan alleen een plaats om websites te gaan bekijken, het biedt veel meer mogelijkheden en is daardoor veel breder inzetbaar.

Website
Of u uw website gebruikt als visite kaartje, uw producten verkoopt via uw website of uw website gebruikt voor een BLOG we kunnen u van A tot Z bijstaan in de ontwikkeling van uw website. Niet alleen op het grafische- en technische ontwerp, maar ook op het gebied van invulling kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Web Hosting
Om uw website voor iedereen beschikbaar te stellen heeft u een "hosting" partij nodig. Wij kunnen u van dienst zijn met onze Web hosting oplossingen. Uw website wordt op één van onze webservers geplaatst en toegankelijk gemaakt. Met onze Web Hosting oplossingen kunt u onbeperkt email adressen aanmaken, krijgt u een eigen Database omgeving tot uw beschikking en is uw website met ons CMS gemakkelijk zelf aan te passen en dit allemaal voor een laag vast bedrag per jaar. Met onze 24/7 monitoring is uw website altijd "online".

Web Applicaties
Doordat er steeds meer vraag is naar informatie die overal en waar ook ter wereld beschikbaar moet zijn, hebben we ons gespecialiseerd in web applicaties. Dit houdt in dat we de verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering toegankelijk maken via het internet.
Doordat werknemers zich steeds meer buiten de kantoor muren bevinden, kunnen ze de informatie op iedere PC raadplegen en zo nodig actie ondernemen. Hierdoor wordt het mogelijk om altijd overal de juiste informatie ter beschikking te hebben.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Financiën inzien / factureren
  • Incidenten invoer systeem voor alarmcentrales
  • Cliënten administraties
  • Voorraad beheer
  • Online en real time proces statistieken
  • Beheer tools

ERP (Enterprise Resource Planning)
ERP is een verzamelnaam van allerlei losse modules die samen zijn gevoegd in een programma.
Met ons ERP systeem, heeft u altijd uw klant gegevens bij de hand waar u ook bent. Hierdoor weet u altijd wat de afspraken zijn geweest, heeft u altijd de juiste adres gegevens paraat en weet u wat u voor de volgende afspraak nog moet regelen.
Door de opbouw van de verschillende modules binnen het ERP systeem kunt u gegevens uitwisselen met andere medewerkers, zodat deze ook weten wat er allemaal is afgesproken.
Met de gedeelde agenda's heeft u in één oog opslag al uw afspraken op een rij en die van uw collega's.

 

 
 
© VDLX 2012, Alle rechten voorbehouden
VDLX | VoIP, Automatisering, Webdesign, Hosting, Outsourcing | Voice Data Link Xtended VoIP, netwerken, beheer, ICT, solutions, website, webwinkel, cms, erp, hellevoetsluis, beveiliging, servers, werkstations, internet, outsourcing, camera, automatisering, cloud