De aanbieding.

Voor een relatief klein oppervlakte zoals een woonhuis, kleinere winkel of bedrijf, hebben wij voor u een mooie aanbieding samen gesteld. Het gaat hier om Reolink camera’s met NVR recorder met een gratis app voor voor iOS en Android.

Deze Reolink camera set geeft dag en nacht ultrascherpe beelden en heeft gebruiksvriendelijke software, die u op een pc of op smartfone gratis kan installeren. De beelden kunt u terug kijken wanneer u maar wilt. Ook kunt u meteen meldingen ontvangen als het systeem onverwachte bewegingen signaleert. En u niet alleen, want in dit systeem kunt u meerdere gebruikers toevoegen.

Wilt u later uitbreiden of gaat u verhuizen naar een grotere locatie kunt u gemakkelijk uitbreiden tot maximaal 8 camera’s. Dit kunnen zowel PoE camera's, als WiFi camera's zijn. De camerabeelden worden opgeslagen op de NVR met een 2 Gigabite hardeschijf. Als de harde schijf vol is na ca. 6 weken gaat de recorder automatisch de oude beelden overschrijven.

Goed beschermt voor 'n heel vriendelijke prijs van €449,- excl BTW

Als u het camera systeem door ons wilt laten installeren, een grotere harde schijf of meer camera's, dan kunt u contact opnemen en maken wij een offerte op maat voor u. De installatieprijs is sterk afhankelijk van de plaats van de camera’s. Het kan immers zo zijn dat u ze op 2,5 meter hoogte tegen de gevel wilt maar ook dat het op 6 meter hoogte is, als indicatie rekenen wij gemiddeld €50,- per camera.

Het camerasysteem

Met deze set kunt u uw eigendommen dag en nacht altijd in de gaten houden via uw smartphone of tablet. Bekijk de beelden waar  en wanneer u wilt. Zo houdt u altijd controle.

De camera zorgt voor scherpe beelden met een resolutie van 5 megapixel zodat u geen detail mist. De 4 mm lens heeft een kijkhoek van 80 graden. In het donker schakelt de camera automatisch over op de infrarood verlichting en zorgen de infrarood LEDS voor haarscherpe beelden. Het zicht reikt dan tot 30 meter.

De 8 kanaals recorder biedt ruimte om uw camerabeelden op te slaan en eenvoudig terug te kijken. De recorder heeft een HDMI aansluiting en een VGA aansluiting. Voor het beste resultaat kunt u de NVR het beste via een HDMI kabel aansluiten op een Full HD monitor of televisie. In het opnameschema kunt u aangeven of u continu, alleen bij beweging of volgens een bepaald schema beelden wilt opnemen. 

Gratis app

De beelden kunt u ontvangen via een gratis app op uw smartphone of tablet. De gebruiksvriendelijke app is beschikbaar voor iOS en Android. U kunt eenvoudig instellingen wijzigen en op de beelden zien wat er gebeurt.