Camera beveiliging

U hoopt het natuurlijk nooit mee te maken dat een inbreker uw pand betreedt en uw kostbare spullen worden meegenomen en u blijft achter met een grote kostenpost. Vervolgens is het nog een ontzettend ingewikkelde klus om bewijsmateriaal te verzamelen. Dit proces wordt een stuk eenvoudiger, wanneer er een bewakingscamera aanwezig is en beelden zijn opgenomen zodat u concreet bewijsmateriaal voor politie en verzekering heeft.

 

Wat is de beste beveiliging voor uw pand?

Heeft u eenmaal de keuze gemaakt om uw werkruimte te beveiligen met camera's, dan is het belangrijk om een systeem te vinden dat op uw wensen aansluit. Maar wat is nou het beste camerasysteem? Dat is afhankelijk van allerlei factoren. Zo is het mogelijk om bewakingscamera's met bewegingsdetectie aan te schaffen. Deze springen alleen aan, wanneer een sensor beweging registreert. Het voordeel van dit systeem is dat je alleen nuttige beelden opvangt. Hangt u de camera's buiten en is het terrein urenlang verlaten maar wel toegankelijk ook in de avond, dan is het aan te raden om een nachtmodus aan te schaffen.

Een camera voor binnen en buiten

De meeste bewakingscamera's worden geïnstalleerd in het gebouw. Hier staan namelijk al uw kostbare spullen opgeslagen. Met goede camera’s volgt u alles nauwkeurig en is het mogelijk om te zien wat er zich binnen uw pand afspeelt. Tegelijkertijd is het vaak nuttig om ook de buitenzijde van het gebouw te voorzien van beveiligingscamera's, zeker wanneer uw terrein verlaten maar wel toegankelijk is zowel overdag als in de avond. Richt de camera’s op de verschillende ingangen van het pand of het terrein, zodat u ongewenste gasten zo snel mogelijk in het vizier hebt. En indien nodig politie kan waarschuwen, zonder dat u zelf gevaar loopt.

Camera beveiliging advies op locatie

Het kan zijn dat u zich aan het oriënteren bent en alleen advies wil zodat u weet wat nodig is en een prijs indicatie heeft. Wij komen bij u langs om u dit advies te geven of dit nou voor een woonhuis, flat, camper, boot, een bedrijfspand of een terrein is, wij denken graag met u mee om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij staan voor service en kwaliteit zowel voor de zakelijke als particuliere klanten. Wij gaan uw wensen verwerkend tot een document met hierin diverse opties en prijzen. Dit advies kost u €35,- en als u binnen 6 maanden een camerasysteem bij ons afneemt wordt dit automatisch verrekend in de factuur.