Telefoonnummer+31 (0)85 111 9475   Email info@vdlx.nl Like ons op FacebookLink op LinkedINVolg ons op Twitter
 

Cloud diensten

Ervaar ook het gemak van onze Cloud diensten. Wij leveren diverse oplossingen voor uw email, documenten opslag, Virtuele werkplek of een complete server oplossing op afstand. Zo heeft u geen zorgen meer over uw eigen server park en beveiliging op locatie.

Cloud diensten werken ook voor uw organisatie, klein of groot. VDLX ondersteunt u bij de juiste aanpak van dit maatwerk.

 

Virtuele werkplek

Virtuele werkplek
Steeds meer mensen keizen ervoor om niet meer altijd op kantoor te zijn, of steeds meer mensen zijn onderweg. Dan is het handig om je gegevens overal en altijd te kunnen raadplegen vanaf iedere computer of tablet.

 

Office 365

Office 365
Met Office 365 heeft u altijd uw documenten bij de hand. Met uw One-Drive heeft u altijd beschikking over uw documenten en gegevens. Deze kunt u delen met uw collega's zodat zij ook de juiste informatie hebben.

Meer informatie   Meer informatie
     

Exchange Online

Exchange Online
Met Exchange Online heeft u altijd beschikking over uw email, agenda en notities op al uw apparaten. Ook kunt u de gedeelde informatie van uw collega's zien of aanvullen.

 

Tarieven

Tarieven
Hier vindt u de prijzen van onze verschillende cloud diensten. U kunt ze zowel los als gecombineerd afnemen. Geheel afgestemd op uw organisatie.

Meer informatie   Meer informatie


Wat wil u vinden?


Laatste nieuws

Bijna twee uur geen toegang tot YouTube door wereldwijde storing
Woensdag, 17 Oktober 2018 08:52:23
Vanwege een wereldwijde storing kon YouTube in de nacht van dinsdag op woensdag bijna twee uur niet worden geopend. Dat gold voor zowel de website als de app.
'Facebook hield fout met videoadvertenties jaar verborgen'
Woensdag, 17 Oktober 2018 10:25:35
Facebook zou al een jaar voordat het adverteerders ervan op de hoogte bracht geweten hebben dat er problemen waren met het tonen van reclames in video's.
Netflix doet het beter dan verwacht met zeven miljoen nieuwe abonnees
Dinsdag, 16 Oktober 2018 23:19:22
Opnieuw ziet Netflix het aantal abonnees harder stijgen dan verwacht. De streamingdienst kreeg er in het derde kwartaal 6,96 miljoen betalende gebruikers bij, meldt het bedrijf dinsdag.
Sony test kopieerbeveiliging via blockchain
Dinsdag, 16 Oktober 2018 22:47:48
Sony test een nieuwe versie van kopieerbeveiliging DRM. Dit werkt op basis van blockchain, de technologie die ook achter onder meer de bitcoin zit.

 
VDLX - Cloud diensten | Office 365, Virtuele werkplek Ervaar ook het gemak van onze cloud diensten! Wij bieden u verschillende mogelijkheden. Office 365, Exchange Online, email, desktop, werkplek, virtueel, remote, servers, outlook, microsoft