Camera beveiliging

U hoopt het natuurlijk nooit mee te maken dat een inbreker uw pand betreedt en uw kostbare spullen worden meegenomen en u blijft achter met een grote kostenpost. Vervolgens is het nog een ontzettend ingewikkelde klus om bewijsmateriaal te verzamelen. Dit proces wordt een stuk eenvoudiger, wanneer er een bewakingscamera aanwezig is en beelden zijn opgenomen zodat u concreet bewijsmateriaal voor politie en verzekering heeft.

 

 Virtuele werkplek

Camera beveiliging van VDLX

De voordelen van VDLX op een rij:

24/7 bereikbaar ook via mobiel

Een camera systeem dat bij uw bedrijf past

Direct bewijs voor verzekering en politie.                                     

                    

Meer informatie

 Office 365

Wat is de beste beveiliging voor uw pand

Het belangrijkste is dat u een camera systeem heeft wat aan uw wensen voldoet. Hier kunnen wij u deskundig advies in geven. Zowel telefonisch als op locatie.

Meer informatie

 Exchange Online

Zelf installeren of dit laten doen

Een bewakingscamera en deze bestellen is vaak heel simpel. Dit kunt u ook bij ons, wel zal u enige kennis moeten hebben van computers en camera’s om dit op een goede wijze zelf te installeren. 

Meer informatie

 Tarieven

Een camera voor binnen en buiten

De meeste bewakingscamera's worden geïnstalleerd aan de binnenkant van een gebouw. Hier staan namelijk al uw kostbare spullen opgeslagen, dus deze ruimtes wilt u het liefste goed in de gaten houden.

Meer informatie

 Tarieven

Onze werkwijze:

In 4 stappen

Stap 1:

Het eerste contact verloopt veelal telefonisch. In een gesprek horen wij uw wensen, en kiezen we voor een vervolg. Een vervolg stap kan zijn een directe offerte of het inplannen van een bezoek bij u op locatie. Hierna volgt een offerte.

Meer informatie

 Tarieven

Camerabewaking advies op locatie

Het kan zijn dat u alleen advies wil. Wij komen bij u langs of dit nou voor een woonhuis, flat, camper, boot, een bedrijfspand of een terrein is, wij denken graag met u mee om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Meer informatie