VDLX

Welkom bij VDLX, uw partner in IT en Telecom oplossingen

Als VDLX kunnen wij u met zekerheid het volgende aanbieden:

Snel

Snel

Wij kunnen snel schakelen tussen onze diensten.

Flexibel

Flexibel

Wij zijn flexibel in onze planning en hebben een 24/7 storingsdienst.

Vakkundig

Vakkundig

Wij kunnen u vakkundig helpen met de diensten die wij leveren.

Telefonie

Met onze VoIP telefonie bent u altijd bereikbaar waar en wanneer u dat wilt. De VoIP telefonie oplossing is gemakkelijk te beheren vanaf iedere webbrowser, zelfs vanaf uw tablet of smartphone, zodat u altijd en overal kan bepalen wat er met de afhandeling van uw gesprekken moet gebeuren.

VDLX biedt u de telefonie oplossing, die naadloos aansluit bij uw wensen en bedrijfsvoering.

Meer informatie over telefonie

Mobiel

Webdesign

Internet is in deze tijd niet meer weg te denken. Het is inmiddels een "gewoonte" geworden. Tegenwoordig is internet dan ook meer dan alleen een plaats om websites te gaan bekijken, het biedt veel meer mogelijkheden en is daardoor veel breder inzetbaar.

VDLX biedt u websites, die naadloos aansluit bij uw wensen en eisen.

Meer informatie over webdesign

Flux bedrijfssoftware

Clouddiensten

Ervaar ook het gemak van onze Clouddiensten. Wij leveren diverse oplossingen voor uw e-mail, documenten opslag, virtuele werkplek of een complete server oplossing op afstand. Zo heeft u geen zorgen meer over uw eigen serverpark en beveiliging op locatie.

Clouddiensten werken ook voor uw organisatie, klein of groot. Wij ondersteunen u bij de juiste aanpak van dit maatwerk.

Meer informatie over clouddiensten

Internet verbindingen

Camerabeveiliging

U hoopt het natuurlijk nooit mee te maken dat een inbreker uw pand betreedt en uw kostbare spullen worden meegenomen en u blijft achter met een grote kostenpost. Vervolgens is het nog een ontzettend ingewikkelde klus om bewijsmateriaal te verzamelen. Dit proces wordt een stuk eenvoudiger, wanneer er een bewakingscamera aanwezig is en beelden zijn opgenomen zodat u concreet bewijsmateriaal voor politie en verzekering heeft.

Meer informatie over camerabeveiliging

Software op maat

VDLX helpt u verder

Wij nemen graag uw IT zorgen uit handen en leveren het volledige pakket wat uw bedrijf nodig heeft. Of het nu gaat om telefonie, bedrijfssoftware, een nieuwe website of een volledig nieuw systeem, wij helpen u graag de volle potentie van uw bedrijf te realiseren.

Ons motto is: snel, flexibel en vakkundig, waarbij wij lage kosten combineren met een hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

 

Contact

© VDLX 2024, Alle rechten voorbehouden
Welkom bij VDLX Wij nemen graag uw IT-zorgen uit handen: Wij zijn gespecialiseerd in telefonie, mobiel, webdesign, flux bedrijfssoftware, clouddiensten, internet en camera beveiliging. VDLX, ICT, IT, webdesign, flux, telefonie, mobiel, clouddiensten, internet verbindingen, camera beveiliging, software op maat, flux bedrijfssoftware, automatisering, website, webshop, bedrijfssoftware, Marconiweg, Hellevoetsluis, zuid Holland, software