Kies voor een zakelijk telefoonabonnement via VDLX

Wist je dat VDLX nu ook mobiele abonnementen aanbiedt? Zoek tussen ons assortiment van populaire toestellen een nieuwe telefoon uit waarmee jij je zaken wilt gaan regelen. Via het snelste mobiele netwerk van Nederland ben je bereikbaar voor je klanten, collega’s en je mailbox, in zowel NL als de EU.

 

Groot aanod

Ruime keuze tussen ons grote aanbod aan telefoons.

 

Snelste netwerk

Het snelste mobiele netwerk van Nederland.

 

Unlimited bellen

Zonder beperkingen bellen met je klanten en collega's.

Van 3 GB tot unlimited data

Met het zakelijke abonnement VDLX @Work bepaal je de hoeveelheid GB's zelf: van 3 GB tot Unlimited data. Daarnaast kun je de GB’s die bij je abonnement horen gebruiken in de EU, tot maximaal 20 GB.

 

Het snelste mobiele netwerk van Nederland

Met een VDLX zakelijk telefoonabonnementen kun jij je zaken nog sneller regelen. VDLX heeft namelijk het snelste mobiele netwerk van Nederland. Met ruim 180.000 netwerk tests door heel Nederland, kwamen wij tijdens de Speedtest van de afgelopen jaren steeds als beste uit de test.

 

Onbeperkt zakelijk bellen

Met een zakelijk VDLX abonnement bel je overal in Nederland onbeperkt. Maar ook van en naar alle landen in de EU en in de VS. In sommige gevallen worden er extra kosten in rekening gebracht als je in een niet-EU land belt. In de EU kun je bovendien tot 20 GB data gebruiken, zodat je ook op reis gewoon online bent.

Kiezen voor VDLX zakelijk:

Via het snelste mobiele netwerk van Nederland
Keuze uit maand-, 1-jarige of 2-jarige abonnementen
Bepaal zelf met hoeveel GB’s je wilt zakendoen
Bel onbeperkt met je klanten en collega’s

@work 3 GB

3 GB in de EU

Onbeperkt bellenVanaf €16,-

/MND EXCL. BTW

@work 16 GB

16 GB in de EU

Onbeperkt bellenVanaf €22,-

/MND EXCL. BTW

@work unlimited

Unlimited data in NL

20 GB in de EU

Onbeperkt bellen


Vanaf €25,-

/MND EXCL. BTW

Data only-abonnement?

Met een internet abonnement van VDLX @work ga je voor een persoonlijk pakket. Zo heeft jouw internet op kantoor altijd de snelheid die jij wenst. Bekijk onze mogelijkheden op het gebied van internet en maak de keuze die het best past bij jouw situatie. Uiteraard kun je jouw abonnement later op elk moment wijzigen.