VoIP Telefonie & Mobiel

Met onze VoIP telefonie bent u altijd bereikbaar waar en wanneer u dat wilt. De VoIP telefonie oplossing is gemakkelijk te beheren vanaf iedere webbrowser, zelfs vanaf uw tablet of smartphone, zodat u altijd en overal kan bepalen wat er met de afhandeling van uw gesprekken moet gebeuren.

VDLX biedt u de telefonie oplossing, die naadloos aansluit bij uw wensen en bedrijfsvoering.

 

Managed voice

Managed Voice

Met Managed Voice van VDLX heeft u alle voordelen van een modern communicatieplatform zonder de hoge investering die hier vaak voor nodig is.

U heeft geen vaste telefoonlijnen meer nodig en bent dus niet meer locatie gebonden.

Meer informatie

Managed voice beheer

Managed Voice Beheer

Met de maX Control heeft u volledige controle over uw Managed Voice aansluitingen, het belgedrag van u en uw medewerkers en de inkomende gesprekken overzichtelijk op een rij.

Meer informatie

Managed voice functionaliteiten

Managed Voice Functionaliteiten

Het draait binnen Managed Voice allemaal om extensies. Elke aansluiting krijgt zijn eigen extensie binnen de organisatie. Met behulp van deze doorkiesnummers bepaald u hoe een extensie zich gedraagt binnen uw Managed Voice omgeving.

Meer informatie

mobiele telefonie

Mobiel

Mobiele telefoons en internet zijn niet meer weg te denken in het dagelijkse leven, daarom bieden wij nu ook sim-only en data kaarten aan.

Meer informatie

Managed voice tarieven

Managed Voice tarieven

Hier vindt u de tarieven welke we standaard hanteren. Echter is elke klant uniek in zijn gebruik en zullen we altijd een goed passende en voordelige oplossing aanbieden.

Meer informatie