Clouddiensten

Ervaar ook het gemak van onze Clouddiensten. Wij leveren diverse oplossingen voor uw e-mail, documenten opslag, virtuele werkplek of een complete server oplossing op afstand. Zo heeft u geen zorgen meer over uw eigen serverpark en beveiliging op locatie.

Clouddiensten werken ook voor uw organisatie, klein of groot. Wij ondersteunen u bij de juiste aanpak van dit maatwerk.

 

Virtuele werkplek

Wat is een virtuele werkplek? 

Een virtuele werkplek wordt ook wel een online werkplek genoemd. Je kunt namelijk, middels stabiel internet, gebruik maken van uw vertrouwde werkplek en alle programma’s die u daar gebruikt. Dankzij een virtuele werkplek kunt u locatie onafhankelijk werken. Dat wil zeggen dat u ook thuis, of op locatie bij een klant, kunt werken.

Voordelen van een virtuele werkplek

Met behulp van een virtuele werkplek kunt u altijd en overal werken. Dat betekent dat een bedrijf flexibeler is en beter kan inspelen op onverwachte situaties. Is er na werktijd een werk gerelateerd probleem of calamiteit? Dan kunt u dat oplossen vanuit huis!

Onnodig in de file voor werkzaamheden die u ook thuis kunt verrichten, is niet meer nodig. Geen onnodige reiskosten als personeel thuis kan werken. Tegenwoordig is flexibiliteit iets dat door zowel werkgever als werknemer meer gewaardeerd wordt. Werk en privé kunnen makkelijker gecombineerd worden wanneer medewerkers niet op een bepaalde tijd op kantoor moeten zijn.

 

 

Exchange online

Beveiliging en betrouwbaarheid

Exchange Online helpt je informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen je postvakken. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden. Eersteklas noodherstelmogelijkheden en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om uw gegevens te beschermen.

Houd de touwtjes in handen

Behoud controle over uw omgeving terwijl u profiteert van het hosten van uw e-mail op Microsoft-servers. Beheer uw organisatie efficiënt met het Exchange-beheercentrum, een gebruiksvriendelijke web interface. U kunt met beleid voor mobiele apparaten lijsten met goedgekeurde apparaten maken, pincodevergrendeling afdwingen en vertrouwelijke bedrijfsgegevens van verloren telefoons wissen.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

Het is gemakkelijker dan ooit om uw gebruikers te laten werken met bedrijfs-e-mail om productief te blijven. Geef uw gebruikers een In-place archief, zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen houden. En bied ze overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten. Integratie met Outlook betekent dat ze een vertrouwde, uitgebreide e-mailervaring hebben met offlinetoegang.