Kies voor een zakelijk telefoonabonnement via VDLX

Wist u dat VDLX ook mobiele abonnementen aanbiedt? Via het snelste mobiele netwerk van Nederland bent u bereikbaar voor de klanten, collega’s en uw mailbox, in zowel NL als de EU.

 • Groot aanbod aan telefoons
 • Snelste netwerk
 • Unlimited bellen

 

Van 3 GB tot unlimited data

Met het zakelijke abonnement VDLX @Work bepaalt u de hoeveelheid GB's zelf: van 3 GB tot Unlimited data. Daarnaast kunt u de GB’s die bij uw abonnement horen gebruiken in de EU, tot maximaal 20 GB.

 • Het snelste netwerk van Nederland

  Met een VDLX zakelijk telefoonabonnement kunt u uw zaken nog sneller regelen. VDLX biedt namelijk het snelste mobiele netwerk van Nederland aan.

 • Onbeperkt zakelijk bellen

  Met een zakelijk VDLX abonnement belt u overal in Nederland onbeperkt. Maar ook van en naar alle landen in de EU en in de VS.

  In sommige gevallen worden er extra kosten in rekening gebracht als u in een niet-EU land belt.

 

 

Waarom data only van VDLX

Met een data only abonnement bent u online in Nederland voor uw klanten en collega’s via ons snelle netwerk. Wel zo handig en zeker zo veilig. En dat geldt natuurlijk ook in de EU: u neemt de GB’s uit het abonnement gewoon mee over de grens, tot 25 GB in de maand.

 • Altijd online

  Met een zakelijk Data Only abonnement kunt u overal in Nederland internetten. Maar de databundel is ook geldig binnen de EU tot 25 GB in de maand.

 • Werk waar u wilt via ons unlimited netwerk

  Ben bereikbaar voor uw klanten en collega’s met uw smartphone, tablet of laptop via onze Data Only abonnementen. Via ons netwerk bent u verbonden met uw zakelijke netwerk waar u ook bent: zowel in de Randstad als in de grensgebieden bent u vertrouwelijk verbonden.