Software op maat

Wilt u inzichten in uw bedrijfsontwikkelingen of wilt u uw huidige bedrijfssoftware vervangen? Wat de vraag dan ook is, bij VDLX kunt u altijd terecht voor op maat gemaakte software.

Wij bespreken met u wat u graag ziet in de software. zo komen we gemakkelijk tot een oplossing, die voor beide partijen werkt. VDLX bekijkt het bedrijf in een geheel, zodat iedereen op de werkvloer met de software aan de slag kan.

 

Waarom software op maat

Er is veel software voor bedrijven beschikbaar. Maar, deze software sluit niet volledige aan op uw bedrijf. Een softwarepakket is te uitgebreid of mist bepaalde functies. Door te kiezen voor software op maat, laat u een webapplicatie volledig aansluiten op uw bedrijf. Daarnaast geeft software op maat de mogelijkheid later extra opties toe te voegen en koppelingen met andere systemen te maken.

Uw ideale software

Het inschakelen van een softwarebedrijf betekent dat u vertrouwt op andermans expertise voor de ontwikkeling van nieuwe software. Bij VDLX staat u centraal, We betrekken u zowel bij de ontwikkeling, bij het proces, en tijdens de bouw hiervan. Op deze manier bent u voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Onze aanpak voor software op maat

Om tot een passend software ontwerp te komen, starten we altijd met een gesprek over uw wensen. Aan welke vereisten moet de software voor u voldoen? Welke koppelingen moet er gelegd worden met uw huidige systemen? Enzovoorts. Het kan soms lastig zijn om precies te beschrijven, wat u van de software verwacht. VDLX helpt u dit beter in beeld te krijgen, door u bij te staan tijdens het proces. Op deze manier weet u straks zeker, dat de ontwikkelde software aansluit op wat u voor ogen had.