Infrastructuur Software

Dit zal veelal bestaan uit de vele standaard software oplossingen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Meestal voldoen die pakketten uitstekend aan de eisen en wensen van de klant. Wij helpen u graag bij de installatie, inrichting en waar nodig te koppelen van deze software.

Binnen uw organisatie wordt er met diverse software gewerkt, maar af en toe wil het wel eens zijn dat de gehele organisatie zich moet aanpassen omdat net die ene functie niet in het pakket voorkomt. Hierin kunnen wij u helpen door een stuk maatwerk te leveren die dat wel kan, zelfs een koppeling met bestaande software is hierin vaak te realiseren.

Software op maat

Wilt u inzichten in uw bedrijfsontwikkelingen of wilt u uw huidige bedrijfssoftware vervangen? Wat de vraag dan ook is, bij VDLX kunt u altijd terecht voor op maat gemaakte software.

Wij bespreken met u wat u graag ziet in de software. zo komen we gemakkelijk tot een oplossing, die voor beide partijen werkt. VDLX bekijkt het bedrijf in een geheel, zodat iedereen op de werkvloer ermee aan de slag kan.

Meer weten over software op maat van VDLX? Klik dan hier.