Camerabeveiliging

U hoopt het natuurlijk nooit mee te maken dat een inbreker uw pand betreedt en uw kostbare spullen worden meegenomen en u blijft achter met een grote kostenpost. Vervolgens is het nog een ontzettend ingewikkelde klus om bewijsmateriaal te verzamelen. Dit proces wordt een stuk eenvoudiger, wanneer er een bewakingscamera aanwezig is en beelden zijn opgenomen zodat u concreet bewijsmateriaal voor politie en verzekering heeft.

Camerabeveiling van VDLX

VDLX ziet steeds vaker dat camerabeveiliging wordt toegepast bij woonhuizen, kantoren flats, campers, boten, en bedrijfspanden. Camerabeveiliging heeft als groot voordeel dat het preventief werkt, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kan het ook bewijsmateriaal aanleveren.

VDLX levert de camera's en installeert ze op locatie en geeft u deskundig advies.

De voordelen van VDLX op een rij:

  • 24/7 bereikbaar ook via mobiel
  • Direct bewijs voor verzekering en politie
  • Een camerasysteem dat bij uw bedrijf past
  • Hoeft niet met een meldkamer (kan wel)
  • Kabels worden netjes weggewerkt
  • Maximale beveiliging voor uw eigendommen

Zelf installeren of dit laten doen

Een bewakingscamera en deze bestellen is vaak heel simpel. Dit kunt u ook bij ons, wel zal u enige kennis moeten hebben van computers en camera’s om dit op een goede wijze zelf te installeren. Onze 20 jaar kennis en ervaring kan u een hoop geld besparen en ergernis voorkomen. De juiste bewakingscamera en samenstelling daarvan, de juiste kabel, pluggen, harddisk recorder en programmering daarvan is één, maar het installeren van het geheel op de juiste manier voor een lange levensduur is mogelijk nog wel belangrijker.

Onze werkwijze

Stap 1:

Het eerste contact verloopt veelal telefonisch, per mail of per WhatsApp. In een kort gesprek horen wij uw wensen, en kiezen we voor een vervolg. Een vervolg stap kan zijn een directe offerte of het inplannen van een bezoek bij u op locatie. Hierna volgt een offerte.

Stap 2:

Nadat wij een schriftelijke bevestiging van de offerte hebben gekregen gaan we samen kijken naar een geschikt moment waarop wij de camera’s bij u kunnen plaatsen.

Stap 3:

Op de montage dag zullen wij ons netjes bij u melden en lopen wij het complete rondje en vertellen u precies wat we gaan uitvoeren. Als we klaar zijn met ophangen en eventueel kabels trekken ruimen we alles netjes op en maken we alles schoon.

Stap 4:

Als alles netjes en schoon en opgeruimd is, de camera’s perfect zijn ingeregeld op uw eisen gaan wij u alles rustig uitleggen, en uw woning voorzien van de camera stickers.

VDLX helpt u verder

Wij nemen graag uw IT zorgen uit handen en leveren het volledige pakket wat uw bedrijf nodig heeft. Of het nu gaat om telefonie, bedrijfssoftware, een nieuwe website of een volledig nieuw systeem, wij helpen u graag de volle potentie van uw bedrijf te realiseren.

Ons motto is: snel, flexibel en vakkundig, waarbij wij lage kosten combineren met een hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

 

Contact

© VDLX 2024, Alle rechten voorbehouden
VDLX - Camera beveiliging Ervaar ook de vernieuwde camera beveiliging van VDLX! Camera beveiliging heeft als voordeel dat het preventief werkt, maar mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan kan het ook bewijsmateriaal dienen. VDLX, camera beveiliging, zakelijk, camera systeem, camera, camerasysteem, beveiligen, beveiliging, mobiel, meldkamer, systemen, nachtmodus, infrarood, binnen camera, buiten camera, bedrijf, pand, installeren, advies, bewijsmateriaal