Webdesign

Internet is in deze tijd niet meer weg te denken. Het is inmiddels een "gewoonte" geworden. Tegenwoordig is internet dan ook meer dan alleen een plaats om websites te gaan bekijken, het biedt veel meer mogelijkheden en is daardoor veel breder inzetbaar.

VDLX biedt u websites, die naadloos aansluit bij uw wensen en eisen.

Website

Of u uw website gebruikt als visite kaartje, uw producten verkoopt via uw webshop of uw website gebruikt voor een BLOG, we kunnen u van A tot Z bijstaan in de ontwikkeling van uw website. Niet alleen op het grafische- en technische ontwerp, maar ook op het gebied van invulling kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Als u een website wilt met een webshop erin, dan staan wij u bij deze te ontwikkelen en aan te vullen naar uw wensen. De producten die u heeft kunnen erin komen te staan en u kunt deze producten altijd wijzigen of veranderen, waar en wanneer u wilt.

Bekijk onze voorbeeld websites

Webhosting

Om uw website voor iedereen beschikbaar te stellen heeft u een "hosting" partij nodig. Een goede hostingpartner garandeert dat uw web omgeving optimaal functioneert.

Wij kunnen u van dienst zijn met onze Web hosting oplossingen:

 • Uw website wordt op één van onze webservers geplaatst en toegankelijk gemaakt.
 • Onbeperkt email adressen aanmaken.
 • Een eigen Database omgeving tot uw beschikking.
 • Is uw website met ons CMS gemakkelijk zelf aan te passen.
 • Voor een laag vast bedrag per jaar.
 • Met onze 24/7 monitoring is uw website altijd "online".

Webapplicaties

Doordat er steeds meer vraag is naar informatie die overal en waar ook ter wereld beschikbaar moet zijn, hebben we ons gespecialiseerd in web applicaties. Dit houdt in dat we de verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering toegankelijk maken via het internet.

Doordat werknemers zich steeds meer buiten de kantoor muren bevinden, kunnen ze de informatie op iedere PC raadplegen en zo nodig actie ondernemen. Hierdoor wordt het mogelijk om altijd en overal de juiste informatie ter beschikking te hebben.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Financiën inzien / factureren
 • Incidenten invoer systeem voor alarmcentrales
 • Cliënten administraties
 • Voorraad beheer
 • Online en real time proces statistieken
 • Beheer

VDLX helpt u verder

Wij nemen graag uw IT zorgen uit handen en leveren het volledige pakket wat uw bedrijf nodig heeft. Of het nu gaat om telefonie, bedrijfssoftware, een nieuwe website of een volledig nieuw systeem, wij helpen u graag de volle potentie van uw bedrijf te realiseren.

Ons motto is: snel, flexibel en vakkundig, waarbij wij lage kosten combineren met een hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

 

Contact

© VDLX 2024, Alle rechten voorbehouden
VDLX - Webdesign Met webdesign van VDLX krijgt u het totale pakket, we maken een ontwerp voor de website/webshop, vervolgens realiseren we deze in ons systeem, daarna zetten we hem gelijk online met onze webhosting. VDLX, webdesign, ontwerp, bouwen, website, webshop, webhosting, webapplicaties, creation, internet, design, blog, visitekaartje, logo, ontwikkeling, grafisch, technisch, invulling, producten, CMS