Internetverbindingen

Automatisering staat of valt met de internetverbinding.

Een goede internetverbinding is daarom van essentieel belang. Wij kunnen u daarin adviseren wat voor uw bedrijfsvoering de beste internet oplossing zal zijn. Met onze ruime ervaring op internet gebied en de nauwe samenwerking met diverse internet leveranciers, kunnen wij de meest efficiënte internetverbinding voor u realiseren.

Glasvezel internet

Met glasvezel kunt u veruit het snelst internetten. Het grote verschil met DSL en kabel is dat data wordt overgebracht via lichtsignalen. Bij DSL en kabel gebeurt dit middels stroomsignalen. Het signaal reist dus letterlijk met 'de snelheid van het licht'. In de praktijk komt dit neer op internetsnelheden tot wel 500 Mbps. Verder werkt glasvezel 'synchroon', wat inhoudt dat de download- en uploadsnelheden hetzelfde zijn. Een filmpje versturen gaat met glasvezel daarom net zo snel als een filmpje downloaden. En de afstand van uw huis tot de wijkcentrale heeft geen invloed op de internetkwaliteit.

Glasvezel lijkt dus de beste optie als u gebruik wilt maken van internet. Maar de kans bestaat dat u het niet kúnt gebruiken. Glasvezel is namelijk lang niet overal beschikbaar. Gelukkig wordt het op steeds meer plekken aangelegd.

Glasvezel in Spijkenisse

Glasvezel in Hellevoetsluis

Kabelinternet

Met 'de kabel' bedoelen we de oorspronkelijke televisiekabel. Middels stroomsignalen wordt data overgebracht via deze kabel. In tegenstelling tot glasvezel en DSL kan bij kabelinternet alleen de netwerkbeheerder zijn diensten aanbieden.

De snelheid van het internet hangt af van het pakket dat u aanschaft. Een voordeel is dat de beloofde snelheid tevens de daadwerkelijke snelheid is. De afstand tot de centrale heeft namelijk geen invloed op de kwaliteit. Ook telefonie en (interactieve) televisie vertragen de internetsnelheid niet.

VDLX helpt u verder

Wij nemen graag uw IT zorgen uit handen en leveren het volledige pakket wat uw bedrijf nodig heeft. Of het nu gaat om telefonie, bedrijfssoftware, een nieuwe website of een volledig nieuw systeem, wij helpen u graag de volle potentie van uw bedrijf te realiseren.

Ons motto is: snel, flexibel en vakkundig, waarbij wij lage kosten combineren met een hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

 

Contact

© VDLX 2024, Alle rechten voorbehouden
VDLX - Internet verbindingen Ervaar ook de verschillende internet verbindingen die VDLX levert. Goed internet is van essentieel belang. Wij kunnen u adviseren wat voor uw bedrijfsvoering de beste internet verbinding zal zijn. VDLX, vdsl, verbinding, glasvezel, ADSL, internet, dsl, kabel, vvdsl, 4g, 5g, automatisering, internet verbinding, bedrijfsvoering, data, download, upload, wijkcentrale, mobiel internet, stroomsignalen