Software op maat

Wilt u inzichten in uw bedrijfsontwikkelingen of wilt u uw huidige bedrijfssoftware vervangen? Wat de vraag dan ook is, bij VDLX kunt u altijd terecht voor op maat gemaakte software.

Wij bespreken met u wat u graag ziet in de software. zo komen we gemakkelijk tot een oplossing, die voor beide partijen werkt. VDLX bekijkt het bedrijf in een geheel, zodat iedereen op de werkvloer met de software aan de slag kan.

 

 VoIP telefonie

Software op maat van VDLX

Software op maat ontwikkelen betekent voor VDLX een nauwe samenwerking tussen VDLX en uw organisatie. Vooraf inventariseren wij uw wensen, om op basis daarvan met een software ontwerp te komen.

Meer informatie

 VoIP telefonie beheer

Waarom software op maat

Er is veel software voor bedrijven beschikbaar. Maar, deze software sluit niet volledige aan op uw bedrijf. Een softwarepakket is te uitgebreid of mist bepaalde functies. Daarom maakt VDLX het softwarepakket die wel bij uw bedrijf past.

Meer informatie

 VoIP telefonie functies

Ontwikkeling software op maat

Software laten ontwikkelen bestaat uit verschillende fases. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van de plek binnen uw architectuur, waar de software gebruikt wordt.

Meer informatie

 mobiele telefonie

Uw ideale software

Het inschakelen van een softwarebedrijf betekent dat u vertrouwt op andermans expertise voor de ontwikkeling van nieuwe software.

 

Meer informatie

 VoIP telefonie tarieven

Voordelen van software op maat

Functionaliteiten zelf bepalen

Interface geheel naar eigen wens samen te stellen

Vereenvoudig uw werkproces

Meer informatie

 VoIP telefonie tarieven

Onze aanpak voor software op maat

Om tot een passend software ontwerp te komen, starten we altijd met een gesprek over uw wensen en hoe u de software voor u ziet.

 

Meer informatie