FluX bedrijfssoftware

FluX bedrijfssoftware is ontwikkeld voor het kleinbedrijf. De software is efficiënt en eenvoudig te gebruiken. Daarnaast heeft FluX bedrijfssoftware toepassingen die volledig zijn toegesneden op ZZP’ers en bedrijven. FluX bedrijfssoftware biedt oplossingen die uw bedrijf versterken in plaats van beperken.

 

Relatiebeheer

Relatiebeheer

Uw netwerk, uw relaties en uw klanten, het goud van uw onderneming! En toch is dit vaak een verwaarloosd aspect binnen bedrijven. Door het toepassen van het relatiebeheer van FluX brengt u al uw kostbare relaties onder in één systeem.

Meer informatie

Facturatie

Facturatie

Deze wordt in hoge mate bepaald door uw producten en/of diensten maar ook door de wijze waarop deze worden uitgeleverd en afgehandeld.

Meer informatie

Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering

Zelden vormt bedrijfssoftware een dwangbuis, offertes kunnen maar op één manier gemaakt worden en orders kunnen maar op één manier uitgeleverd worden. Onze FluX bedrijfssoftware onderscheidt zich door flexibiliteit en eenvoud.

Meer informatie

Tarieven

Tarieven

De tarieven zijn zo opgebouwd dat FluX voor iedereen een oplossing kan bieden. Van ZZP tot MKB, een oplossing is altijd te realiseren. De tarieven vindt u hier.

Meer informatie