Software op maat

Wilt u inzichten in uw bedrijfsontwikkelingen of wilt u uw huidige bedrijfssoftware vervangen? Wat de vraag dan ook is, bij VDLX kunt u altijd terecht voor op maat gemaakte software.

Wij bespreken met u wat u graag ziet in de software. Zo komen we gemakkelijk tot een oplossing, die voor beide partijen werkt. VDLX bekijkt het bedrijf in een geheel, zodat iedereen op de werkvloer met de software aan de slag kan.

Software op maat van VDLX

Software op maat ontwikkelen betekent voor VDLX een nauwe samenwerking tussen VDLX en uw organisatie. Vooraf inventariseren wij uw wensen, om op basis daarvan met een software ontwerp te komen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan. Kies bijvoorbeeld voor een op maat gemaakt CRM of ERP systeem. U kunt ook uw huidige systemen hieraan koppelen, om uw dienstverlening verder te optimaliseren.

Ontwikkeling software op maat

Software laten ontwikkelen bestaat uit verschillende fases. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van de plek binnen uw architectuur, waar de software gebruikt wordt.

  • Met welke datastromen dient rekening gehouden te worden?
  • Is er sprake van een koppeling met andere applicaties of databases binnen uw organisatie?
  • Welke processen worden beïnvloed door de op maat ontwikkelde software?

VDLX helpt u een antwoord te vinden op vragen. Zo komen we samen tot een idee van uw op maat gemaakte bedrijfssoftware.

Voordelen van software op maat

  • Functionaliteiten zelf te bepalen
  • Interface geheel naar eigen wens samen te stellen
  • Vereenvoudig uw werkproces
  • Te integreren in de dagelijkse bedrijfsvoering
  • Toegepast op de huidige situatie
  • Aanpassingen altijd mogelijk
  • Tijdbesparend

VDLX helpt u verder

Wij nemen graag uw IT zorgen uit handen en leveren het volledige pakket wat uw bedrijf nodig heeft. Of het nu gaat om telefonie, bedrijfssoftware, een nieuwe website of een volledig nieuw systeem, wij helpen u graag de volle potentie van uw bedrijf te realiseren.

Ons motto is: snel, flexibel en vakkundig, waarbij wij lage kosten combineren met een hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

 

Contact

© VDLX 2024, Alle rechten voorbehouden
VDLX - Software op maat Onze flux bedrijfssoftware is al toegesneden op individuele bedrijven, maar mocht u toch iets anders willen dan kan dat natuurlijk! Met onze software op maat bouwen wij de software die u wilt hebben. VDLX, software op maat, bedrijfssoftware, crm op maat, Erp op maat, software, bedrijfsontwikkelingen, ontwikkelen, koppelen, softwarepakket, flux op maat, functies, webapplicaties, processen, softwarebedrijf, werkproces, integreren, tijdbesparend, passende software, flux