Webdesign & Creation

Internet is in deze tijd niet meer weg te denken. Het is inmiddels een "gewoonte" geworden. Tegenwoordig is internet dan ook meer dan alleen een plaats om websites te gaan bekijken, het biedt veel meer mogelijkheden en is daardoor veel breder inzetbaar.

VDLX biedt u websites, die naadloos aansluit bij uw wensen en eisen.

 

Website

Website

Of u uw website gebruikt als visite kaartje, uw producten verkoopt via uw webshop of uw website gebruikt voor een BLOG, we kunnen u van A tot Z bijstaan in de ontwikkeling van uw website.

Meer informatie

Webshop

Webshop

Doen wat u het liefste doet.

Wij geloven dat iedereen van een droom een succes kan maken. Daarom maken wij voor u via ons platform een prachtige webwinkel.

Meer informatie

Webhosting

Webhosting

Bij VDLX kunt u goedkoop en eenvoudig webhosting aanschaffen, uw webhosting wordt na het bouwen van uw website automatisch gestart.

Meer informatie

Webaplicaties

Webapplicaties

Doordat er steeds meer vraag is naar informatie die overal en waar ook ter wereld beschikbaar moet zijn, hebben we ons gespecialiseerd in web applicaties. Dit houdt in dat we de verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering toegankelijk maken via het internet.

Meer informatie

Webtarieven

Tarieven

De tarieven van een website design en ontwikkeling verschillen per bedrijfsvoering. Of je nu een grote website of alleen een visitekaartje wilt alles is mogelijk.

Meer informatie